23 apr. 2009

Ce cauta barbatii la o iubita

Ce cauta barbatii la o femeie? Cum vor sa fie cea de langa ei? Ce au nevoie de la o relatie, ce isi doresc de la partenera? Ce cauta barbatii la o iubita?

Are viata ei proprie
Doamnelor, asta inseamna ca aveti grija de voi, acordati atentie stilului personal si va faceti timp sa petreceti cu prietenii si familia. Cautati aventura calatorind si nu asteptati un barbat care sa apara in viata voastra sa va faca sa simtiti ca traiti. Mai pe scurt sunteti independente si cu o incredere in voi extraordinara!

Este sexy fara sa fie vulgara
La inceputul relatiei o femeie ar trebui sa se abtina de la comentarii cu tenta sexuala foarte pe fata. Este sexy daca flirteaza folosind atingerea non-sexuala, adica sa-si puna mana pe bratul sau pe genunchiul partenerului, dar atingerile indraznete sunt pentru o relatie care dureaza de cevea vreme. Un barbat nu isi doreste sa ii fie pipaite inca de la prima intalnire bijuteriile.

Face gesturi marunte care demonstreaza ca ii pasa
Stii ca are un proiect important de sustinut, ori pleaca in delegatie pentru cateva zile bune. Un mesaj de incurajare, o strangere in brate si vorbele pe care stii ca vrea sa le auda „Am incredere in tine. Esti cel mai bun! Stiu ca poti! Te iubesc!”, prajiturile lui favorite puse in bagaj fac minuni. Ii vei demonstra ca iti pasa, ca ii esti alaturi, ca nu este singur. Inseamna foarte mult pentru un barbat sa stie ca femeia de langa el il sustine, si ii este alaturi.

Stie sa nu faca presiuni
Asta e una importanta. Barbatii au o aversiune teribila pentru orice tip de presiune. Evita sa il suni sau sa ii dai mail-uri de nenumarate ori pe zi. Ai face bine daca ai scoate din vocabularul tau cuvantul „casatorie”. Barbatii nu simt nevoia constanta de a lua pulsul relatiei. Prefera sa se bucure de ea.

Ar trebui sa fie cel mai bun ajutor pentru cel de langa ea
Fa-l sa arate bine, da-i curaj in fata sefului, razi la glumele lui si ajuta-l sa straluceasca cand e important. Bineinteles ca acelasi lucru trebuie sa il faca si el pentru tine. Ar trebui sa fii frana si acceleratia lui. Reciproca e valabila.

Sunt cateva lucruri pe care si le doresc barbatii, pentru ca asa cum si dorintele femeilor sunt infinite si ale barbatilor sunt la fel, dar m-am limitat la cateva esentiale.

sursa: ele.ro & askmen.ro

Niciun comentariu: