3 dec. 2008

Blowing God imagination

Ca tot vorbeam de cat de greu e multora sa isi imagineze o lume ... mi-am adus aminte ca citeam odata pe blogul lui Cabral un sondaj al acestuia cu privire la ce ar considera lumea ca e Dumnezeu ... Voi ce parere ati avea

a) Dumnezeu este Dumnezeu.
b) Dumnezeu este prietenul imaginar al adultilor.
c) Dumnezeu este prezent in tot, intruchiparile sale sunt pretutindeni, El ne trece de-a lungul vietii printr-o sita si la sfarsit ne cerne pe cei buni de cei rai.
d) Dumnezeu este imaginea din subconstientul nostru la care chiar si ateii in momente grele se roaga.

Astept comentariile voastre

3 comentarii:

Aura spunea...

in fiecare zi ne intrebam de ce ni se intampla atatea lucruri normale si mai putin normale, intrebarile se adancesc in mintile noastre si poate nu vom afla niciodata raspunsul la intrebarea "de ce?", insa fiecare zi ar trebui sa ne aminteasca ca traim datorita cuiva.......si parerea mea la intrebarea de mai sus este ca dumnezeu exista peste tot in orice facem ...si ne ghideaza de fiecare data, insa lasa la alegerea fiecaruia sa faca ce crede de cuviinta ca este mai bine.

Anonim spunea...

Eu cred ca as raspunde varianta a .. sunt atatea polemici pe tema asta incat iti vine sa zici "Dumnezeu e Dumnezeu si gata". De ce sa nu acceptam lucrul acesta atata timp cat nu e un lucru rau ...

Anonim spunea...

Dumnezeu este ce vrem sa fie ... fiecare dintre noi. Din pacate multi din jurul nostru nu merita nici macar sa ii intrebam asta. Atat si nimic in plus.