8 nov. 2009

Speranta ... stii sa oferi?

Inca nu am reusit sa inteleg de ce trebuie sa platesti speranta, cand viata devine o povara iar soarele isi intoarce privirea. Singur/a ... pe patul de spital, acolo unde parca tipatul tristetii se ampliifica in ecoul rece al zidurilor albe ... privesti cum viata ti se scurge fara speranta si cu un gol imens lasat de un doctor ce ti-a spus ca poti avea o sansa dar costa. In disperarea dupa bani, lumea uita ca viata e mai importanta ...
Oare ... care-i diferenta intre cuc si om ? ... singuratatea?!

Ati auzit de cazul Ioana Costea?
Cu tristete in suflet va spun ca lupta a fost prea grea pentru ea, iar noi a trebuit sa plecam capul infranti in fata intunericului.

Saptamana aceasta persoane apropiate mie mi-au povestit de o cunostinta ... de aici din Sibiu

Livada Stefania ... mi-a fost studenta ... a terminat Stiinte Economice anul acesta la specializarea Management, nu a putut continua masterul pentru ca are nevoie de bani sa-si salveze viata. Anul trecut in august, Stefania a fost in Germania la medicul care o va opera , cu ajutorul Domnului, sa o cunsulte, si i-a spus ca este vorba de 2 operatii, una prin fata ca sa ii mobilizeze coloana care ii foarte rigida acum si cealalta va fi direct pe coloana si se vor face niste impalnturi care vor indrepta coloana. Operatiile vor costa aproximativ 30.000 de euro.

Eu, apelez la voi, colegi economisti (studenti, profesori, absolventi), a fost 3 ani de zile alaturi de noi ... nu putem acum sa o lasam singura

Pentru mai multe informatii despre cazul Stefaniei puteti accesa urmatorul site: http://www.impreunacatrecer.org/cazuri-noiembrie09/cazul-stefania.html iar daca doriti sa faceti o donatie acestea sunt conturile deschise la BCR:

1. Cont IBAN Nou: RO26RNCB0227038387380002
Valuta : EUR
Titular : Livada Stefania Claudia

2. Cont IBAN Nou: RO53RNCB0227038387380001
Valuta: RON
Titular: Livada Stefania Claudia

Cum de obicei lumea este speriata de conturi ... voi pune o cutie la facultate (calea Dumbravii nr.17) in speranta ca veti constientiza ca nu exista donatie mica, ci exista speranta oferita.

Cititi si Tu stii sa ajuti? Invata sa fi om! (Adrian Isidor)

Niciun comentariu: