22 oct. 2010

Negri in cerul gurii

Rautate ... barfa ... intriga ... dispret ... ura ... nepasare
Sunt satul de ele si de-apasarea ce-o lasa ...
De ce atatea rautati ... de ce sa aruncati cu noroi pe cei carora in fata le zambiti. Va deranjeaza fericirea altora ? ... Inseamna ca sunteti frustrati de neajunsurile voastre ..
Inecep sa ma satur sa va strig "Nu strica sa ajuti", "Un zambet nu costa nimic, dar aduce multe" sau "De ce sa moara capra vecinului cand poti invata de la el cum s-o hranesti pe-a ta"
Suntem toti aceeasi rasa si traim aceeasi viata (fiecare dupa cum isi asterne) ...

Nu va simtiti manipulati in a deveni rai? TV,radio,ziare,reviste,internet ... peste tot gasiti ura ... si in fiecare zi vedeti un efect al acesteia ... nu v-ati saturat de asta? ... nu v-ati gandit ca intr-o buna zi voi puteti fi un pion injunghiat pe la spate cu o ascutita lance a unui nebun de negru?

De ce atata ura ... pentru ce folos ...
Cainele care musca mana ce-l hraneste ... moare de foame ...

Aud frecvent "Oamenii sunt rai" ... dar de ce??? ... cand pot fii buni, pot gandi, pot iubi, pot spera,visa,dori,zambi ... De ce sa ne lasam condusi de rautate?

Daca imi permiteti ... va dau un sfat ... de fiecare data cand simtiti ca sunteti rai, cu cineva, incercati sa va puneti in locul acelei persoane si sa traiti sentimentele ce le-ar trai el, datorita faptelor voastre. La mine merge ... poate pentru ca asa am fost educat ... poate pentru ca mie mi se zicea: "Daca tu ai fi in locul ei, cum te-ai simti?".
Nu ma consider perfect, din punctul acesta de vedere, insa am reusit sa fac mari progrese.

E mult mai placuta senzatia ce-o ai atunci cand intinzi o mana sa ajuti pe cineva, decat atunci cand intinzi mana pentru a-i da o palma.

Hai ... de maine incearca sa fii mai bun ... fa-o pentru tine ...

Acum ... repetati dupa mine ... cu lacrimi in ochi pentru ca o faceti poate pentru prima oara:
"Iarta-ma stapane. Caci eu, in nemernicia mea, ca un caine turbat, am muscat mana care ... m-a hranit"

Bastus (Dinica) in Filmul Columna - Capul sfant al lui Decebal

3 comentarii:

Anonim spunea...

cineva sau ceva te-a suparat rau...

Anonim spunea...

cate dreptate ai tu:(

Anonim spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Multumesc,Cu stima Vlad!