17 sept. 2010

Romani, avem ceva mai bun de vazut!

Romania are mai multe de aratat despre ceea ce nu vedem prea mult la televizor.
Campania ANTI-mediatizarea prostimii isi propune sa va arate lucrurile, cu adevarat de valoare, care se intampla in tara noastra. Alaturati-va campaniei mele si haideti sa dam o noua fata Romaiei
Cancer descoperit cu un sensor inventat de o românca

Dispozitivul care promite să revoluţioneze strategiile terapeutice şi în special măsurile de prevenţie în domeniul oncologic, acesta a fost testat deja pe diverse tipuri de cancer: ovarian, la san, gastrointestinal si de prostata. Proiectul s-a derulat în singurul institut de tehnologie analitică de proces din România, înTimisoara.
Raluca-Ioana van Staden (link catre CV): "Producerea senzorului care depisteaza cancerul in mai putin de 6 minute la nivel de laborator de cercetare este de sub 1 euro", spune Raluca-Ioana van Staden intr-un interviu HotNews.ro. "Si poate fi reutilizat, nu exista pericolul de cross-contamination, contaminare de la o persoana la alta. Este foarte simplu de utilizat. Rezista mai mult de 6 luni in aceasta forma pentru testari, e un dispozitiv foarte eficient si economic"

pentru presa: Acestia trebuie sa apara frecvent la tv, radio sau presa scrisa. Cu ei vrem noi sa ne mandrim
surse: www.hotnews.ro ;

Niciun comentariu: