24 feb. 2011

Adio ... deci pe curand

Adio ... atât de simplu și totuși atât de greu de spus ție.
Sunt zile în care as renunța la tine și la tot ce îmi oferi ... dar nu cred ca pot.
M-ai prins cu tentaculele tale veninoase și ți-ai aruncat veninul pana în cele mai ascunse colțuri ale vieții mele. M-ai drogat și m-ai făcut dependent ... te caut zi de zi cum un narcotic își cauta doza. Simt cum plăcerea s-a transformat în obsesie. Mi-ai schimbat viziunea asupra viitorului atunci când am încercat sa te cunosc mai bine ... iar acum încep sa simt cum îmi complexezi zborul lin.
Uneori mi-e dor de 'lumea fără tine' ...
As vrea sa-ți spun adio ... sau măcar sa mă îndepărtez de tine ... însă cred ca acum e prea târziu, mi-ai înnodat viitorul alături de tine.
Ciudat este ca mulți mă întreabă de chestii legate mai mult de tine decât de mine. Ți-ai lăsat umbra sub urma pașilor mei ... sau poate aceea nu era o umbra ci un covor fin întins de tine.
Ți-as spune acum adio dar știu ca te voi cauta ... nu-i voi putea rezista ispitei.
Si totuși ... ADIO... deci pe curând ...

4 comentarii:

Anonim spunea...

Every bear needs love...fight for her! Stupid boy! :)

Florin spunea...

Dear anonymous. Why judge a man without knowing what he thinks. In your statement you go on a false premise ... I hope not too much surprise you, but it's not about a love affair
Daca ai sa citesti mai mult pe blog ... ai sa iti faci o imagine despre ce gandesc eu, legat de iubire. Insa in aceasta postare nu cred ca fac vre-o referire la iubire ... iubirea e un sentiment rezervat pentru altcineva.
Daca ar fi fost vorba despre iubirea mea ... as fi inceput cu "te iubesc" si nu m-as fi oprit din scris nici pana acum ...

Fotograf Laura spunea...

Oricum ai lua-o, Anonim a fost nepoliticos cand ti-a spus "stupid boy"...

Masaj erotic Bacau spunea...

Sa inteleg ca intre timp ai scapat de "tentaculele veninoase" si nu ai mai avut timp sa scrii pe blog?