29 iul. 2008

Schimbare

Un om se schimba cand isi da seama ca nu e suficient de bun

- da, se schimba ... oricat ar zice el "Nu ma schimb pentru nimeni si nimic in lume" nu e asa. Intr-o buna zi se va schimba va deveni ceva mai bun sau ceva mai rau. Totul e relativ, se schimba in functie de stelele care ii graviteaza in jurul universului interior.
Poate lupta o viata intreaga sa fie ceva, iar o senzatie de neimplinire, esec sau gandul ca nu e suficient de bun, il face sa distruga sub pasii lui fiecare castel de caracter.
Poate lupta o zi din viata sa fie nimic iar la sclipirea unei raze de iubire sa aprinda flacare unui om asa cum nici nu ar di indraznit sa se viseze, un om intre oameni.

- orice ai face, te schimbi, ramane ca tu sa alegi in ce.

- odata ce ti-ai dat seama ca ai devenit un nimic datorita schimbarii, inseamna ca ai pornit pe drumul oilor, esti pe langa, si urmezi turma de netonti care incepe sa se inmulteasca. Da-ti o palma peste caracter si trezestete, chiar daca dupa ce ai deschis ochii, ti se pare ca ai distrus tot in jutul tau, nu uita ACUM ai forta sa lupti pentru tot.
Nu uita ca in viata, inving numai cei care stiu sa piarda, cei care pot sa construiasca un palat chiar daca un cutremur i-a daramat cabana.

Niciun comentariu: